Ötletelj velem!

Kérlek, legyél segítségemre, a Te ötletedre is szükségem van.

Egyre nagyobb teret hódít az utóbbi időben a kézművesség minden formája. Az emberek ma már inkább igényes és egyedi ajándéktárgyakat választanak.
Ott tartunk, hogy már nem trendi tömegcikket ajándékozni.

Számtalanszor tapasztaltad már, hogy közeledik egy családi ünnep, névnap, születésnap, és Te ott állsz ötletek nélkül – mi legyen az ajándék, amelynek valóban örül az ünnepelt. A cél mindig az örömszerzés, és akkor értél célt, ha dupla az öröm, Te és az is aki az ajándékot kapja, tud örülni. Nem szeretnéd Te sem a 20. vázát ajándékozni, vagy nyakkendőt, amelyet továbbajándékoznak.
Nos’ ismerős érzés az mindenkinek,  nem egyszerű dolog az ajándékozás.

Szerencsés helyzetben vannak azok, akik rendelkeznek olyan kézügyességgel, hogy tudnak fával dolgozni, faragni, szobrászkodni, gyöngyözni, vagy varrni, és el tudnak készíteni egyedi ajándéktárgyakat, bútorokat, ruhákat.
Aki nem tudja maga elkészíteni az ajándékot, az tájékozódik az üzletekben, interneten, és addig válogat, míg valamire rá tud mutatni, hogy EZ AZ!

Vásárokon egyre több igényes alkotó jelenik meg. Árakban a kézműves alkotások nem szálltak el, sőt kiesik néhány közvetítő, aki az árakat megnyomja, hisz közvetlen értékesítésről van szó, a készítő adja tovább a portékáját.

Idő híján én csupán az interneten vagyok jelen, vásárokra nem szoktam költözni, viszont a legmodernebb online eszközökkel népszerűsítem munkám, melyek rendelkezésemre állnak.

Ezt a bejegyzést is  azért írtam Neked, hogy tudd, mivel foglalkozom, és ha lesz alkalom amikor ajándékvásárlás következik, gondolj rám.

A mostani hétvége  VARROLAND HÉTVÉGE,   postaköltség nélkül juttatom el hétfői postázással a megrendelőnek a termékeim. Így tudsz spórolni akár 2.000 Ft-ot is. Az ajánlat addig él, míg a számláló le nem nullázódik a weboldalon  vasárnap este.

Ne habozz, hanem kövesd munkáimat és ne feledd, hogy a   honlapon is találsz   a munkáimból. A teljesség igénye nélkül persze, mert mindent nem tudok ott sem megmutatni, de  lehet ezek között találsz olyan terméket, amely  tökéletes karácsonyi  ajándék, szülinapra, névnapra egyedi kézműves alkotás. ( A weboldal linkeket megtalálod az oldal alján  )

Kreatívkodásom során fő témám a textilbaba, de itt nincs vége, hisz állatfiguráim, párnáim, ajándék tasakok, vagy éppen távkapcsoló tartó figuráim bárkinek örömet okoz.

Most a bejegyzés végén arra kérlek, legyél a segítségemre.
Kérlek, írd meg nekem,  (info.varroland@gmail.com ) címre, hogy milyen textiltárgyakat látnál szívesen az otthonodban, milyen ajándékot tudnál elképzelni a környezetedben akár unokáknak, gyerekeknek, felnőtteknek, szomszédoknak…. 

Vajon milyen tárgyak lehetnek azok, melyek nekem eddig nem jutottak az eszembe, viszont egy tuti találó ajándék lehet?

Milyen díszítési formák tetszenek Neked pl. egy díszpárna esetében, csipke, horgolás vagy decoupage..?

Szerinted a textilbaba méretnél melyik a jobb?  A kisebb ami kb 30 cm, vagy nagyobb ami akár 55 cm?
Köszönöm, hogy segítesz, hogy időt szánsz rám!

Kérlek, kövess és jussak eszedbe, ha ajándékozásra kerül sor.

Emlékezz rám, lehet hogy tudok Neked is segíteni :)

Legyen ma is mosolygós szép napod!

. http://varroland.hu/

http://varroland-karacsony.blogspot.hu/

 

A boldog ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.