Miért a rongybaba?

Évekkel ezelőtt az internetet böngészve rátaláltam az Etsyre és egy – akkor még rózsaszín weboldalra, a Kikita babákra >>>  ahol sok-sok kézzel készített gyönyörűséges rongybabát találtam. Megfogott a kreatív kezek munkája, a profi munka, a textilbabák szépsége, és imádtam, hogy milyen jól lehet játszani a baba formákkal és az anyagokkal. Többé nem engedett el.. készítettem sorban a textilbabákat, hol kicsik, hol pedig nagyobb babák kerültek ki a kezem közül. Láttam, milyen nagy örömöt okozott egy-egy ajándékba készített baba.

.Sokat tanultam a babakészítésről, különféle technikákról. Amikor időm engedte szabtam, varrtam, kötöttem a kis ruhácskákat, horgoltam a kalapokat és sapkákat, hogy minél szebbek legyenek az apró kis hölgyek. Szóval nagy örömmel készítettem a saját tervezésű textilbabákat. Büszke vagyok arra, hogy a családban, rokonoknál, barátoknál,  ismerősöknél, már mindenhol található egy-egy szépséges rongybaba melyet én készítettem, és lilla5kedvence lett az egész családnak. Nagy öröm számomra, amikor látom, hogy tetszik amit csinálok, tetszenek a babáim.

Arra gondoltam, miért csak az ismerősöknek okozzak örömöt, hisz folyamatosan készülnek a szebbnél szebb textilbabák. Akkor jött az ötlet, hogy az internet segítségével bemutatom munkáimat, és alkalmanként eladom őket, immár másodállásban.

Elkezdtem a blogot>>>  használni a textilbabák bemutatására, aztán készítettem weboldalt, (többet is), például ahol csak a  karácsony>>>   a téma, aztán beleszerettem a WordPress készítésbe, megtanultam videót készíteni, és mindezt alkalmazom a babák ajánlásához, és most itt tartok.

A Galériában>>> a teljesség igénye nélkül több rongybaba található, kérlek látogasd meg őket.

A piacokon, népművészeti vásárokon sajnos nem tudok bemutatkozni főállásom miatt, ott nem találkozhsz textilbabáimmal, de az interneten IGEN!. Itt megtalálsz! Csupán annyit kell a keresőbe beírnod, hogy   varroland

Szóval magam tervezem és készítem a textilbabákat, a babák ruháját, kötött kiegészítőket, horgolt kiegészítőket sapkát, kalapot.. Újabb babaformákat fedezek fel, és szebbnél szebb ruhákba öltöztetetm őket, selyembe, szaténba, tüllbe, vászonba, díszítem a ruhácskákat szaténszalaggal, pamutcsipkével, horgolással.. és imádom! Mert szárnyal a fantázia és gyönyörűséges maga a baba is.

Az általam készített textilbabák nem sorozat gyártásban készülnek és nem tucattermék.

Nem készítek el egy babát többször. Még kérésre sem készítem el ugyanazt a babát kétszer, mindig van némi változtatás. Így lesz egy  Varroland baba valóban egyedi.

Készleten lévő textilbabákat a Megrendelés menüben találod, ITT >>>

Vásárlási információ>>>

Mentés

Pankanéni a toalett felelős 45 cm
Pankanéni a toalett felelős 45 cm

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.