Varroland Karácsony

Szeptembert írunk, jó idő van ugyan, de az esték már hűvösebbek.

Egyre többször gondolunk arra, hogy közeleg karácsony, és a család minden tagjának lehetőségeinkhez mérten olyan ajándékot szerezzünk be, ami valóban örömöt okoz.

Ha jól gazdálkodunk az időnkkel, akkor nincs kapkodás, már most elkezdhetjük a készülődést, írhatjuk a kívánságlistát.

Karácsony kapcsán elindítottam egy új blogot:  http://varroland-karacsony.blogspot.hu  ahol a karácsonyi készülődéshez folyamatosan gyűjtöm össze azokat a tippeket, ötleteket, mely bárkinek használható  dekorációhoz, ajándék csomagoláshoz, az ünnepi asztal megterítéséhez, és természetesen arra is gondoltam, hogy mi kerüljön finom étekként a karácsonyi asztalra… szóval, minden ami Karácsony!

Bízom abban, hogy kedvelni fogják sokan a  honlapot,  és követőim lesznek Karácsony témában.

Közben szorgalmasan dolgozom, varrom a babáimat, és a f közösségi oldalon,   mutatom be először az általam készített textilbabákat, és mindazt amit készítek.

 karacsonyi-szalag

Igyekszem megfelelni annak a trendnek, hogy egyre többen használják az internetet, a közösségi oldalakat.

Várom a hasonló érdeklődési körű Hölgyeket és Urakat, akiket érdekel a kézimunka, szabás-varrás, kötés horgolás, decoupage, fafaragás…   de várom azt is aki kandallót készít, szobát fest, vagy éppen járólapot rak le, lehet pont őket keresitek, de sehol nem találjátok. Ügyes mestereknek is szeretnék helyet adni, hogy népszerűsítsék munkájukat, lehet egy plusz “névjegykártyájuk” a csoportban.

Legyen csodaszép napod!

Gizus

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.