Milyen hobbidból tudnál pénzt csinálni?

Már több mint 10 éve annak, hogy megbolondított az internet. Csak az jött elém, hogy éljek meg az online munkából, dolgozzam otthon a számítógépemen, legyek távmunkás… sorolhatnám.

Mivel érdekelt a lehetőség, kíváncsivá tett a történet, így többet is kipróbáltam. Sajnos függetlenül attól, hogy becsületesen dolgoztam, a siker nem jött olyan mértékben, mint azt szerettem volna.
Nagyon sokat olvastam, és tanultam, figyeltem a  marketingesek munkáját – hogyan dolgoznak, tanultam tőlük sokat.
Ma pedig örülök annak, hogy dolgoztam néhány internet adta hálózatos rendszerben. Sokat tanultam, amely ezek nélkül nem ment volna, vagy eszembe sem jutott volna, hogy elkezdjem képezni magam. Ilyen a weboldal szerkesztés, képek szerkesztése, vagy a  videó készítés, hogy néhányat említsek.
Mindazt amit megtanultam, nagyon jól tudom hasznosítani, kézzel készített  textilbabáim bemutatásához, népszerűsítéséhez. Elengedhetetlen lett számomra az online jelenlét, tehát amit megtanultam, könnyedén alkalmazom. Magam szerkesztem a weboldalaimat, videóimat, és saját képekkel dolgozom.

Természetesen sokkal jobb és eredményesebb lenne, ha vásárokon vagy piacokon tudnám bemutatni a rongybabákat, de arra nincs lehetőségem, viszont segít az internet.

Az a határozott véleményem, hogy minden embernek van egy olyan készsége, melyet talán még nem fedezett fel, vagy nem is gondolt arra, hogy a hobbiból is meg lehet élni.
Városunkban sikeresen működik olyan szalon, ahol CSAK képeket kereteznek, de van olyan sikeres vállalkozás, ahol különféle csecsebecséket, csoda köveket, festett kavicsokat árulnak. Vannak akik díszpárnákra specializálódtak, és vannak akik lámpabúrát készítenek.

Olvastam egy cikkben, hogy egy amerikai fiatal egyet gondolt, létrehozott egy weboldalt, melyen 1 $-ért adott ki, egy pixel reklámhelyet, azaz néhány nap alatt eladott 1 millió pixelt a weboldalán.
Néhány nap alatt milliomos lett:  http://www.milliondollarhomepage.com
Egy jó ötlet,  egy weboldal, egy kis reklám, és kész! Megteremtette az első millióját!  Persze, mint minden jó dolognak lettek követői, közel sem olyan sikerrel jártak, mint az, akinek a szikra kipattant a fejéből.
A következő napokban vizsgáld meg azt, hogy Te mihez értesz, és tudsz-e vele pénzt csinálni – a hangsúly azon van, hogy ELEGENDŐ PÉNZT tudj csinálni!

Neked mi a hobbid?
Mi az amit szívesen csinálsz szabadidődben?
Milyen hobbidból tudnál jövedelmet teremteni?

Olyan világban élünk, amikor gondolni kell arra, hogy senkinek nincs az állása biztonságban – ma van, holnap nincs.

Nekem a rongybaba készítés a hobbim, de gobelin, decoupage és az öltögetés – kézimunka sok fajtáját is elsajátítottam.

Szóval, mi az amivel Te szívesen foglalkozol? Mi a hobbid? Ha gondolod oszd meg velem e-mailben:

info.varroland@gmail.com

Köszönöm, hogy itt voltál!

Gizus

https://facebook.com/groups/kezmuvesajandekok

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.