Praktikus huzat kerékpár kosárra

Városban lakom, minden megközelíthető kerékpárral, tehát naponta közlekedem vele.  Szeretem a kétkerekűt. Gyorsan eljutok vele a városban mindenhová, különösebb akadály nélkül. Bárhová is igyekszem, a táskám mindig viszem, hisz abban vannak az irataim, pénztárcám stb.. ami jó ha kéznél van.

A táskámat mindig a kerékpár kosarába teszem, ami elől a kormányhoz van rögzítve. Sajnos nem az első táskám ment már tönkre, mert bizony a kosár drasztikusan rongálja, karistolja, lekapja a táska díszeit, ami vagy a kosárban, vagy a földön landol.  Táskát természetesen nem vesz az ember lánya évente kétszer-háromszor, ezért megoldást kellett találni, hogyan kímélhető és menthető meg hosszú távra egy-egy retikül vagy táska.

Nem is értem, hogy miért nem jöttem rá előbb, hogy egy huzatot kell készíteni a kosárra. Levehető, mosható, könnyű kis anyagból kell készíteni, melynek színe passzol a kerékpárhoz. Levettem a kosár méretét, és papírból kiszabtam: felül 105 cm, magassága 26 cm, a kosár alja körbe 75 cm.  Zsebet is varrtam bele, így lett helye a kulcsnak és telefonnak, ha éppen nem kell táskát vinnem magammal. Mivel szebb, ha a huzat ráfekszik a kosárra kívülről,  a magasságát nagyobbra hagytam. Pamutcsipkét is varrtam rá, aztán még szebb lett egy selyem masnival.

Ugye milyen klassz lett? No és persze egyedi!!

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.